Over ons

Over ons

Het team van Dutch Angle bestaat o.a. uit:

Bernard Krikke, eigenaar van Dutch Angle TV Productions, was Creative Director bij Sony Pictures Entertainment. Daarvoor maakte hij documentaires, voor Zembla en Reporter.

Maartje van der Sande is de producer voor ‘De Magie van het dagboek van Anne Frank’. Daarvoor is ze werkzaam bij zowel de NPO als bij de commercieële omroepen: 14 jaar werkt Maartje als producer bij de VPRO, waar zij diverse programma’s produceert, variërend van live studio programma’s (Hanneke Groenteman) tot grote buitenland documentaires (Diogenes). Daarna vertrekt Maartje bij de NPO om voor een periode van 2 jaar als manager speciale projecten op het Conservatorium van Amsterdam te gaan werken. Na dit project keert zij weer terug bij de Omroep. Tot vandaag werkt zij aan diverse programma’s als productieleider. Zowel voor de publieke- als voor de commerciële omroepen.

Marja van der Kooi was eindredacteur bij de Vara en de NOS. Ze maakte en deed de eindredactie van verschillende documentaires van de NOS. Daarnaast stond ze aan het hoofd van grote NOS-evenementen. Als researcher was zij verantwoordelijk voor de inhoud en de sprekers van ‘De Magie van Mandela’. Met Annette van Trigt maakte Marja inmiddels twee documentaires. Voor ‘De Magie van het dagboek van Anne Frank’ is Marja researcher.