BEDRIJFSFILMS

BEDRIJFSFILMS

Het verhaal van uw organisatie vertellen? Daar is een film het beste format voor. Weet u niet goed hoe u dit verhaal het beste vorm kan geven? Bij Dutch Angle.TV denken we graag met u mee.

U bent hier aan het juiste adres voor een storytelling video of promotionele video. We hebben jaren ervaring met het maken van documentaires en series. Dat heeft ons de kennis en expertise gegeven in verhalen vertellen door middel van video. We denken graag met u mee om te bepalen welke vorm geschikt is voor de boodschap die u wilt vertellen.

Wij leren u graag kennen om uw verhaal professioneel
in beeld te brengen.

Het verhaal van jouw organisatie vertellen? Daar is een film het beste format voor. Weet jij niet goed hoe je dit verhaal het beste vorm kan geven? Bij Dutch Angle.TV denken we graag met je mee.

Je bent hier aan het juiste adres voor een storytelling video of promotionele video. We hebben jaren ervaring met het maken van documentaires en series. Dat heeft ons de kennis en expertise gegeven in verhalen vertellen door middel van video. We denken graag met je mee over het bepalen van welke videovorm geschikt is voor de boodschap die je wil vertellen.

Wij leren je graag kennen om je verhaal professioneel
in beeld te brengen.

BEDRIJFSFILMS WAAR WE TROTS OP ZIJN

REDSTAR, SFEERBEELDEN
IN SAMENWERKING MET TOMATENKWEKERIJ REDSTAR

RIJSWIJK KANSEN VOOR ONDERNEMERS
IN SAMENWERKING MET GEMEENTE RIJSWIJK

ONDERNEMEN IN CORONATIJD IN SAMENWERKING MET GEMEENTE DEN HAAG​

FEYENOORD PROMO
IN SAMEWERKING MET HOOFDSPONSOR OPEL

Video afspelen

‘Professioneel, Passie en Perfectionisten zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik terugdenk aan het werken met Dutch Angle; zowel tijdens de shoot als daarna. Het eindresultaat was fantastisch.’

– Henri Lambriex, CEO van RedStar over sfeerbeelden, gemaakt om op de website te gebruiken 

HET PRODUCTIEPROCES

1. Briefing en doelstelling bepalen

We starten met het vastleggen van uw doelen en verwachtingen, zodat we een heldere richting hebben voor uw video

2. Eerste voorstel

Op basis van onze gesprekken creëren we een eerste concept, als een ruwe schets van uw toekomstige video

3. Overleg en bijstelling

Na het eerste voorstel luisteren we aandachtig naar uw feedback en passen we het concept aan naar uw wensen

 4.  Presentatie PVA bepalen

Het definitieve Productievoorstel (PVA) wordt aan u gepresenteerd voordat de opnames beginnen. Hiermee leggen we de laatste hand aan de strategie, klaar om uw verhaal te verwezenlijken

5. Productie en input verwerken

Tijdens de productie verwerken we uw feedback om ervoor te zorgen dat de video perfect aansluit op uw doelstellingen

6. Postproductie

Gedurende de postproductie finetunen we elk aspect van de video, van kleurcorrectie tot geluidsbewerking, om een professioneel eindresultaat te bereiken

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Belangrijke boodschappen op een boeiende en gedenkwaardige manier overbrengen.
  • Branding versterken (door te inspireren, informeren of entertainen). 
  • Merkloyaliteit versterken.
  • Expertise laten zien. 
  • Uw communicatiedoelen effectiever bereiken door middel van krachtige, visuele storytelling.

Dutch Angle.TV heeft jaren ervaring in het maken van documentaires en series. Door deze ervaring hebben we een expertise opgebouwd in storytelling. Een verhaal vertalen in een video is waar onze kracht ligt. We helpen jou graag met het verhaal van je organisatie vertalen naar een tijdloze video.

De kosten voor een bedrijfsfilm variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke wensen van de klant, de lengte, de complexiteit van de productie en eventuele extra diensten zoals scriptwriting. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom streven we naar maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw doelen en budget.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We bespreken graag uw visie en doelen om een passend voorstel te kunnen bieden.

We maken veel video’s in verschillende genres. Daarbij maken we zowel lange documentaires als korte video’s. Wilt u zien wat wij in het verleden al gemaakt hebben? Check HIER ons portfolio