PORTFOLIO OVERZICHT.

Overzicht van onze gemaakte producties

SPORT

Dutch Angle.TV richt zich met name op de achtergronden van de sport. Sfeervolle maar tot dusver onbekende historische verhalen. Persoonlijke verhalen van sporters. Wetenschappelijke analyses met als motto ‘meten is weten’. Gelaagde portretten over spelers. Road movies met bekende en minder bekende sporters. Portretten over clubs, haar supporters, de bestuurders, de sponsors: altijd zoeken naar verdiepende en entertainende verhalen.

MAATSCHAPPELIJK EN POLITIEK

Dutch Angle.TV richt zich op verhalen die iets vertellen waar mensen graag spreken. Van ondernemen in Corona-tijd met ondernemers en politici tot het verhaal over de D-Day vlag en de reis naar het Witte Huis. Verhalen met een persoonlijke boodschap, mooi gefilmd en voor een groot publiek gemaakt. Intelligent entertainment gecombineerd met een onderzoeksjournalistiek achtergrond maken dat veel verhalen net even dieper graven.

PERSOONLIJKHEDEN

Dutch Angle.TV portretteert mensen op een verrassende manier. Verhalen over De magie van het Dagboek van Anne Frank tot Mandela, waar mensen door geraakt raken, maar ook over commentator Jean Nelissen. Telkens weer net die spreker die nog zelden iets had gezegd en het verhaal boven het maaiveld en het cliché probeert uit te tillen. Hoewel clichés er ook niet voor niets zijn…Daar de balans in vinden, maakt uiteindelijk het verschil.

BEDRIJFSFILMS

Dutch Angle.TV legt de kern van elk bedrijf vast, ongeacht hun grootte of sector. We hebben inspirerende ondernemersverhalen vastgelegd en sfeerbeelden geschoten bij uiteenlopende bedrijven, van tomatenkwekerij tot aquarium. Met onze focus op passie, storytelling en impact brengen we de unieke identiteit van elk bedrijf tot leven. Onze films zijn informatief en inspirerend, met duidelijke boodschappen en hoogwaardige productie.

Contact

WIL JE DE VOLLEDIGE AFLEVERINGEN BEKIJKEN?

STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR: